maandag 2 december 2013

Pastinaak met champignon en rijst


Al even geleden dat ik nog iets kon posten, maar vandaag probeerde we pastinaak.
Eerste keer dat we het aten, maar het beviel ons enorm.

Deze witte wortel met pittige smaak heeft er twee nieuwe fan's bij




Wat heb je nodig?

Ingrediënten voor 4 personen

2 gesneden uien, 200 gr kastanjchampignons, 900 gr pastinaak, 2,5 dl groentebouillon, zwarte peper en zout, olie om te bakken

Hoe maak je het?
Snij de ui, kastanjechampignons in plakjes, pastinaak schillen, wassen en in blokjes snijden.
Ui fruiten, champignons even meebakken. Pastinaakblokjes toevoegen. Bouillon erbij en 10-15 minuten zachtjes beetgaar stoven. Ik voeg ook wat zwarte peper en zout bij om te kruiden.
Laat het smaken! Wij hebben dit geserveerd met rijst.

Bron: Smulweb