woensdag 26 december 2012

Nederland (3 daagse)

Wij zijn er even tussenuit, 3 dagen naar Nederland, gewoon omdat we er zin in hadden, gewoon omdat we er nood aan hadden...
De kerstsfeer een beetje opsnuiven en er samen van genieten. 

We hadden een welness arraggement geboekt.
Sauna, hamam, zwembad in het hotel en elke avond na onze uitstapjes konden we daar tot rust komen. Het heeft ons goed gedaan.

Uiteraard willen jullie niet alleen mijn vakantie avonturen lezen, want het is hier immers een eetblog... Dus ik begin nu over onze eetavonturen: we zijn in Nederland niet persé typisch Nederlands gaan eten, maar kwamen per toeval uit op een Italiaan en deze wist ons wel te bekoren. 
Mijn schat trakteerde mij en dan heeft die spaghetti en dessert nog beter gesmaakt.
We kozen voor een speciaal gerecht: hij koos voor tagliatelle met honing, rozijnen, rucola EN saffraan. 





Ikzelf koos voor spaghetti met osso bucco en champignons. 




Speciale smaken en het gaf ons enkel ideetjes om dit ook in onze keuken te gaan gebruiken, want we houden er wel van om honing te gebruiken bij gerechten.

De kerstsfeer in Eindhoven vond ik daar en tegen iets minder belevend. Ik had er meer van verwacht.
We wouden ook naar Maastricht, tijdens onze terugreis, de zaterdag, maar dat was niet zo'n goed idee. We geraakte de stad niet binnen en zijn dan maar richting Luik gegaan.
Luik is een mooie stad, en de kerstsfeer was er heel leuk.
Ons zien ze daar zeker nog terug.

  
    
  

dinsdag 25 december 2012

Zalig kerstfeest

Wij wensen iedereen een zalige kerst toe!
Geniet van het samen zijn met je familie en vrienden.
Geniet van het lekker eten en de lekkere drank!