dinsdag 13 december 2011

Scampi's, we love it!

Ook deze week stond er vis op tafel!
Ik ben zot van scampi's en heb een nieuw recept gemaakt met scampi's.

Benodigdheden; 500 gr scampi's - gepeld
- vissaus (niet zelf gemaakt, maar van knorr: tijd is kostbaar!) 
- olijfolie met basilicum (de smaak alleen al: heerlijk!!!)
- wortelen
- 6 aardappelen 
- muskaatnoot
- melk

Bereiding:
- Voeg wat olijfolie in de pan.
- Voeg de scampi's toe en laat ze bakken. 
Door de olijfolie met basilicum heb je een heerlijke smaak: beetje pikant. Je moet zeker geen kruiden meer extra toevoegen, daar zorgt de olie al voor.
- kook de wortelen, met zout.
- kook de aardappelen met zout.
- Maak puree met de aardappelen door melk en nootmuskaat toe te voegen.
- Warm de vissaus op en voeg deze toe in de pan, nadat de scampi's gebakken zijn.
- Voeg een beetje salie toe...

Smakelijk ;)

Ps: van geluk gesproken, woensdag kregen we vis bij mijn ouders en donderdag kregen we ook scampi's bij de ouders van Pieter... Zijn moeder had scampi's gemaakt met curry saus..... mmmmm, zo lekker!
We hebben genoeg vis gegeten afgelopen week ;)